Una de les feines més gratificants que fem a Jordi Montlleó fotògrafs esdevé quan obrim les portes de l’estudi als més joves de la família. Omplir els nostres decorats de l’energia i l’espontaneïtat que desprenen els infants és una de les millors experiències que gaudim. Per això, els reportatges de comunions, ens encanten.





La platja, el millor lloc per trencar el gel

Aprofitant que som veïns de la magnífica costa badalonina, ens encanta començar la feina amb una sessió exterior a la platja. Això ens permet connectar amb els protagonistes, conèixer la seva personalitat i establir vincles que faran que la timidesa i la vergonya es quedin a la porta de l’estudi i el reportatge flueixi amb naturalitat.

Els millors moments en un videoclip

Durant la sessió d’estudi —que amenitzem amb una selecció musical feta pels mateixos protagonistes— mentre jo faig anar el disparador de la càmera, la Sílvia enregistra discretament en vídeo diferents moments del seu pas per casa nostra que formaran part d’un recull que lliurarem un cop finalitzada la feina. Us encantarà poder reviure a ritme de videoclip els moments de complicitat entre pares, germans i fotògraf així com les anècdotes divertides que sempre succeeixen.

La difícil tria

Un cop tenim totes les fotografies arriba el moment de la tria. La veritat, gaudim molt veient com us costa seleccionar les fotografies que finalment formaran part de l’àlbum de record. I és que... surten tan guapos i guapes en totes! Per a nosaltres és un plaer veure com, mentre repasseu les imatges, se us dibuixa aquell somriure embadalit i se us il·lumina la mirada.

La maquetació

Un cop feta la vostra selecció, engeguem les màquines i comencem la maquetació personalitzada full a full del que serà el vostre àlbum —el vostre i només vostre perquè no en fem dos d’iguals!—
 
Finalitzat l’últim full, confiem l’enquadernació a dos dels millors laboratoris d'enquadernació d'Itàlia i Barcelona, només ells són capaços de complir els nostres exigents estàndards de qualitat.

El lliurament

I per fi, arriba el dia en què ens tornem a trobar a l’estudi per lliurar-vos l’àlbum, les fotografies en alta resolució en suport digital i el videoclip que la Sílvia ha editat per a vosaltres amb els millors moments del vostre pas per casa nostra.

Un record per a tota la família

A tots ens agrada compartir els bons moments amb els nostres. Per això no descuidem a la família i els amics. Us oferim diferents suports personalitzats per a fer partícips als vostres d’aquest moment especial (marcs, díptics, punts de llibre, etc.).

Tornem a la platja?

I si voleu un tancament rodó d’aquest dia especial, us proposem quedar un dia a la platja amb el vestit de comunió posat per fer-li l’últim homenatge abans de desar-lo a l’armari. Jugueu amb la sorra i les onades, gaudiu-lo amb llibertat, nosaltres ens encarregarem d’immortalitzar cada moment.

Un ampli ventall d’opcions al vostre abast

Us deixem un breu resum dels serveis que us oferim al voltant de la comunió:
  • Reportatge d’estudi
  • Reportatge exterior previ
  • Reportatge de la cerimònia
  • Reportatge exterior post-cerimònia
  • Diversos materials i suports personalitzats 

Trobeu a faltar alguna cosa? No dubteu a proposar-nos-ho, ens encanten les vostres idees!

 

Jordi Montlleó