Parlar del casament és fer-ho d'una de les dates més especials i, en conseqüència, més recordada de les nostres vides. El dia en què dues persones decideixen emprendre el camí d’una vida junts. Acostuma a ser un dia en què ens envoltem de les persones més estimades per compartir plegats la joia i la il·lusió d’aquest viatge.

La càrrega simbòlica i emotiva d’aquest esdeveniment i la necessitat de que tot surti rodat fan que els mesos previs esdevinguin frenètics preparant fins a l’últim detall.

La importància de les primeres cites

El nostre objectiu en les diverses reunions que mantenim amb la parella és conèixer de primera mà el seu projecte, aquells detalls que són imprescindibles, els indrets que més els agraden, els moments més emblemàtics, etc. D’aquesta manera organitzem la nostra feina per tal que el dia assenyalat puguin oblidar-se de nosaltres i gaudir del dia. Immortalitzar els records serà cosa nostra i no volem que se’ns escapi res i per això ens acompanyarem de l’equip tècnic i humà necessari per cobrir totes les necessitats de la celebració.

Compartir des del primer moment

El tret de sortida de l’enllaç acostuma a ser el moment en què compartim amb els nostres el projecte amb la participació —si us hi fixeu, no “convidem”, “participem” perquè al nostre casament, els nostres no hi són convidats, participaran de la nostra alegria i formaran part de la celebració—.

Quan el futur matrimoni ens confia el disseny i elaboració de la participació ens encanta captivar en una imatge la il·lusió i les ganes de compartir que faran de vehicle d’un missatge tan important.

Així mateix —i adaptant-nos a les tecnologies del moment que vivim— elaborem un petit recull en format videoclip que, acompanyat amb la banda sonora que ells trien, podran compartir amb amics i familiars a través de les xarxes socials.

Un toc d’espontaneïtat

Tot i que la preparació és llarga, arribat el dia, tot passa a la velocitat de la llum. Aquest fet es posa de manifest quan fem el repàs de les fotos i la parella se sorprèn en veure moments que els havien passat per alt.

Els nervis i la necessitat de que tot surti bé fan que, a vegades, no s’hagin pogut acabar de relaxar.

A Jordi Montlleó Fotògrafs proposem que, un cop passada la data, es tornin a vestir i ens trobem en un lloc —generalment vora el mar— on, amb la llibertat de no haver de patir ni pels vestits ni per cap altre aspecte de la cerimònia, els nuvis puguin deixar pas a l’espontaneïtat i el gaudi. Nosaltres hi afegim el nostre ingredient artístic per tal que el resultat traspuï frescor i felicitat.

Embolcallar els records

Arribat el moment, toca triar on endreçarem els records. L’àlbum serà el particular bagul dels records on desar les imatges d’aquest intens dia. Oferim tot tipus de materials (portades, robes, pells, caixes, maletes, etc.) per tal que el que triïn sigui el suport perfecte.

Un lloc on tornar, un espai per reviure

Un cop completada la nostra tasca artística, arriba el dia del lliurament. La parella sortirà del nostre estudi amb el seu àlbum i les fotografies triades en alta resolució en suport digital. Aquest esdevindrà per a ells el camí perfecte per tornar a reviure i gaudir un dels capítols més especial de la història que escriuen plegats.


 

Jordi Montlleó